ΔΑΠΕΔΑ ΜΩΣΑΪΚΟΥ

Το μωσαϊκό δάπεδο AGGLOTECH είναι μια σύγχρονη λύση, που προσφέρει ευελιξία και ευκολία στον καθαρισμό.

Τα μωσαϊκά δάπεδα ή πλακάκια προσφέρουν μοναδικό ύφος και κομψότητα σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και είναι ιδανικά ακόμη και για μεγάλες επιφάνειες.

Η AGGLOTECH έχει προμηθεύσει πολυάριθμα έργα: από ιδιωτικές κατοικίες μέχρι πολυτελείς μπουτίκ, γραφεία πολυεθνικών εταιρειών και οργανισμών, σημαντικά μουσεία και θέατρα.

Τα βενετσιάνικα μωσαϊκά δάπεδα της AGGLOTECH χρησιμοποιήθηκαν για μεγάλης κλίμακας έργα με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και γεωμετριών, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων Valentino στο Χονγκ Κονγκ, το Ντουμπάι, το Σεντσέν και το Λονδίνο, αλλά και ιδιωτικών κατοικιών, ξενοδοχείων και άλλων κτιρίων, όπως το “Il Signor Vino” στη Μπολόνια. Αλλά και μια σειρά από πραγματικά ξεχωριστά έργα, όπως η Βασιλική Ακαδημία Τεχνών στο Λονδίνο και η Κρατική Όπερα του Βερολίνου φιλοξενούν το μωσαϊκό δάπεδοAGGLOTECH – μια σαφής ένδειξη της ευελιξίας στην παραγωγή και την εφαρμογή αυτού του είδους του υλικού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ευελιξία των πλακιδίων μωσαϊκού (ψηφίδες και τσιμέντο) προσφέρεται για τη δημιουργία ενδιαφέροντων σχημάτων, σχεδιασμένων ανάλογα με την αισθητική και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, χωρίς ωστόσο να χάνει την αίγλη και την ομορφιά του παραδοσιακού βενετσιάνικου μωσαϊκού.

Το ομοιόμορφο χρώμα, η αντοχή στη φθορά και η εύκολη συντήρηση καθιστούν τα δάπεδα AGGLOTECH ιδιαίτερα κατάλληλα για μεγάλες επιφάνειες με υψηλή κίνηση οχημάτων και κυκλοφορία πεζών.

Επισκεφθείτε τη σελίδα «Έργα» και ανακαλύψτε όλες τις εφαρμογές του μωσαϊκού δαπέδου AGGLOTECH.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ TERRAZZO

ΠΛΑΚΕΣ

Standard μεγέθη* – καλιμπραρισμένα

30/30/2cm & 40/40/2cm & 60/60/2cm

60/30/2cm & 120/60/2cm

60/40/2cm

68/80/2cm & 60/80/2cm

*Άλλα μεγέθη μπορούν να παραχθούν κατόπιν αιτήματος.

ΣΟΒΑΤΕΠΙ

Τυποποιημένο μέγεθος 60/7/1 εκ.,

λοξοτομημένη άκρη

Ειδικά μεγέθη μπορούν να παραχθούν κατόπιν αιτήσεως.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

Διαθέσιμο σε όλα τα υλικά

Ματ – R9
Γυαλισμένο
Βουρτσισμένο – R10
Χτυπητό – R11

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  AGGLOTECH

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση και συντήρηση των δαπέδων terrazzo, επισκεφθείτε τη σελίδα με τις Τεχνικές Πληροφορίες.
Η επισκεφθείτε την ενότητα F.A.Q. .
Για να μάθετε για όλα τα έργα μας με πλακάκια μωσαϊκού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα με τα έργα μας.