ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ AGGLOTECH:

ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ MARMOCEMENTO AGGLOTECH ΔΕΝ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ

Απορρυπαντικά που περιέχουν οξύ

Απορρυπαντικά που περιέχουν οινόπνευμα

ΠΡΩΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Με ουδέτερα απορρυπαντικά χωρίς οξέα για χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες του παραγωγού.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε ένα προϊόν απώθησης νερού και ελαίων στο προϊόν Agglotech και στους αρμούς, ώστε να παραμείνει η επιφάνεια προστατευμένη.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιείτε ουδέτερο απορρυπαντικό που δεν αφήνει υπολείμματα στην επιφάνεια για χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες του παραγωγού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Για την απόλυτη συντήρηση των επιφανειών Agglotech, η βρωμιά πρέπει να αφαιρείται τακτικά. Ο καθημερινός καθαρισμός πρέπει να γίνεται σωστά και αποτελεσματικά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η AGGLOTECH ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

FILA Surface Care Products ®

Οι καλύτερες επιφάνειες AGLOTECH μπορούν να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάστασή τους, αν τις προστατεύσετε με FILA. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, που δεν αλλάζουν την εμφάνιση των υλικών, αφού δε δημιουργούν επιφανειακή μεμβράνη και διατηρούν όλη την αυθεντική ομορφιά της πέτρας. Επιλέγοντας την AGGLOTECH, επιλέγετε τη χρήση μιας τεχνητής πέτρας που παρασκευάζεται μέσω μιας αποκλειστικής διαδικασίας, η οποία συνδυάζει επιδέξια φυσικά συστατικά – μαρμαροψηφίδες, τσιμέντο Portland και νερό. Η ικανότητά της να δημιουργεί ειδικά διαμορφωμένα υλικά, να προσφέρει ομοιόμορφο χρώμα και υψηλή παραγωγική ικανότητα καθιστούν την AGLOTECH ιδανικό συνεργάτη για μεγάλα κατασκευαστικά έργα.

ΤΣΟΧΕΣ TWISTER™

Το TwisterTM είναι ένα επαναστατικό σύστημα καθαρισμού που αποτελείται από τσόχες δαπέδου που παρασκευάζονται με δισεκατομμύρια μικροσκοπικά διαμάντια που καθαρίζουν και γυαλίζουν το πάτωμα μηχανικά, αποφεύγοντας έτσι τη χρήση χημικών ουσιών. Το TwisterTM είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρηθεί το δάπεδο μωσαϊκού και να αποφευχθεί η φθορά. Το TwisterTM είναι το εργαλείο που μετατρέπει τα θαμπά, φθαρμένα δάπεδά σας σε καθαρά, λαμπερά και γυαλιστερά.

Download Protection Guide