Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά με την εταιρεία

Η AGGLOTECH είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μωσαϊκού στην Ευρώπη.

Αποστολή μας είναι να προωθήσουμε και να διαδώσουμε τη χρήση του μωσαϊκού ως ευέλικτου, φυσικού υλικού επένδυσης με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Επενδύουμε συνεχώς στην καινοτομία όσον αφορά στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, καθώς πιστεύουμε ότι η βελτιστοποίηση των προϊόντων μας και η ανάπτυξη νέων είναι απαραίτητη, προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητά τους σε σταθερά υψηλά επίπεδα.

Ο σχεδιασμός του μωσαϊκού μας δημιουργεί νέες τάσεις και το ευρύ φάσμα χρωμάτων εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα ακόμη και σε μεγάλες επιφάνειες. Κάθε έκδοση του μωσαϊκού μπορεί να προσαρμοστεί σε στυλ και μέγεθος, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αισθητική κάθε σχεδιαστή και πελάτη.

Η τεχνική μας ομάδα είναι πάντα διαθέσιμη να παράσχει υποστήριξη στους πελάτες και τους συμβούλους τους σε όλες τις φάσεις του έργου, παρέχοντας συμβουλές, από την επιλογή του υλικού έως τις διαδικασίες εγκατάστασης, καθώς και τη συντήρηση του τελικού προϊόντος.

Σημεία Υπεροχής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Το προϊόν μας έχει ισχυρές ρίζες στην παράδοση, αλλά παράλληλα είναι αποτέλεσμα τεράστιας τεχνικής και τεχνολογικής εξέλιξης, εξασφαλίζοντας σήμερα αμίμητα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται και στα απαιτητικότερα έργα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, που καλύπτουν ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία, μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε με υψηλά και πιστοποιημένα πρότυπα ποιότητας.

ΕΡΓΑ

Η τεχνική μας ομάδα ειδικεύεται στην παροχή υποστήριξης σε αρχιτέκτονες,μελετητές και συνεργεία τοποθέτησης σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης, σχεδιασμού, προμήθειας και τοποθέτησης.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η διαχείριση ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας του μωσαϊκού, σημαίνει ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο όσον αφορά στο χρώμα όσο και στο μέγεθος των τελικών προϊόντων.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Η έμπειρη συμβουλευτική ομάδα μας συνεργάζεται στενά με αρχιτεκτονικά γραφεία σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του έργου σε όλες τις φάσεις του.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Η υψηλή παραγωγική μας ικανότητα και ένα σταθερό απόθεμα κατά μέσο όρο 9.000 m3(όγκους) μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε άμεσες, γρήγορες παραδόσεις, ακόμη και σε μεγάλα έργα.